Houten gevelbekleding.

Gevelbekleding die écht op maat is? Die duurzaamheid en een warme uitstraling combineert? Welkom bij Woodsome! Doorheen de jaren hebben we onze knowhow verfijnd waardoor we onszelf gerust specialist in houten gevelbekleding durven noemen. Zoals het een echte expert betaamt, blijven we zoeken naar nieuwe innovaties en technieken om de gevelbekleding volledig af te stemmen op jouw wensen.

Duurzame gevelbekleding met cachet.

Als onafhankelijk expert adviseren we je vakkundig voor je nieuwbouw- of renovatieproject. We kijken welke houten gevelbekleding het best zal passen bij de omgeving én je budget. Te zacht hout is bijvoorbeeld geen goed idee op het gelijkvloers, maar kan wel schitterend ogen vanaf een eerste verdieping. Hier dus geen beperkte keuze, wel 100% maatwerk.

We werken met hardhout in duurzaamheidsklasse 1 of 2, maar evengoed met thermisch behandelde houtsoorten. Milieuvriendelijker en voordeliger, maar even kwalitatief als een hardhout klasse 1. Duurzaamheid is voor ons namelijk enorm belangrijk, zowel voor de keuze van de houtsoort als voor de levensduur van de gevelbekleding.

Gevelbekleding op maat.

We matchen jouw wensen en budget met ons deskundig advies. Want met houten gevelbekleding kan je heel wat kanten uit. Eerst is er natuurlijk de houtkeuze: ga je voor hardhout of liever een thermisch behandelde houtsoort? Ayous, Fraké en Padoek zijn populaire soorten voor gevelbekleding.

Daarna zijn de structuur en profilering aan de beurt. Gevelbekleding met veel noten in smalle latjes, een speelse mix van breed en smal, of strak en nootloos … jij kiest! Onze professionele plaatsers nagelen de gevelbekleding vakkundig vast – of bevestigen alles onzichtbaar.

Bovenop de esthetische voordelen, is hout ook erg sterk. Die constructieve eigenschappen komen volledig tot uiting in houtskeletbouw en dakconstructies .

Voordelen van houten gevelbekleding.

Houten gevelbekleding is enorm duurzaam. Bovendien werkt ons professioneel advies en de correcte plaatsing die levensduur in de hand. Daarom kunnen we 30 jaar houtgarantie bieden! Daarnaast is hout gewoon ook ongelofelijk mooi en zorgt de natuurlijke uitstraling voor een heel warm gevoel. Want of je nu houdt van landelijk of modern, houten gevelbekleding zorgt keer op keer voor een unieke look.

Interesse in houten gevelbekleding?