Kwalitatieve dakconstructies.

Een traditioneel zadeldak tot in de puntjes renoveren? Of de daktimmerwerken voor een nieuwbouwvilla verzorgen? We combineren onze jarenlange ervaring en tomeloze passie voor hout om je te voorzien van hoogkwalitatieve dakschrijnwerken. Alle dakconstructies worden volledig op maat uitgewerkt zodat ze perfect matchen met de rest van het gebouw.

Veelzijdigheid troef met houten dakschrijnwerk.

Houten dakconstructies zijn een absolute meerwaarde in de architectuur van een woning of gebouw. Hout wakkert de creativiteit aan en biedt enorm veel mogelijkheden. Bovendien kunnen daktimmerwerken bij eventuele verbouwingen achteraf makkelijk worden aangepast. Dankzij het warme gevoel dat houten dakconstructies oproepen, krijgt de ruimte onder het dak een heel typisch karakter.

We verzorgen niet alleen houten dakconstructies, ook de dakisolatie kunnen we voor onze rekening nemen. Moet er een hele grote overspanning opgevangen worden? Dan kunnen we daktimmerwerken combineren met metaal. We luisteren graag naar jouw wensen zodat we een offerte op maat kunnen samenstellen.

Kwalitatieve dakgebinten voor hellende daken.

Houten dakschrijnwerk voor hellende daken zie je in allerlei vormen: traditionele zadeldaken, uitgebreide noordboomdaken, grote dakgebinten, … Wij zijn thuis in al deze daktimmerwerken. Traditionele eiken dakgebinten renoveren? Een uitdagend dak realiseren met slapers en kilgoten? Of een nieuwe dakkapel plaatsen in Europese Douglas? Onze specialisten in dakschrijnwerk draaien er hun hand niet voor om.

De voordelen van hout komen volledig tot hun recht in houtskeletbouw , de charme beleef je volop in houten gevelbekleding .

Alle daktimmerwerken voor platte daken.

Van de aanbouw in je renovatie tot het dak van je nieuwe woning, je kunt altijd op ons rekenen voor stevige dakconstructies voor platte daken. De roostering bestaat uit kwalitatieve houtsoorten, zoals Europese Douglas en Kerto, en wordt gerealiseerd door ons ervaren team. Zij voeren de daktimmerwerken heel secuur uit en zorgen dat alles tot in de puntjes klopt. Bovendien leent een plat dak zich uitstekend om zonnepanelen zo onopvallend mogelijk te plaatsen.

Jouw daktimmerwerken realiseren?