Je eigen tiny house

in Evergem, Eeklo, Assenede, Zelzate, Sint-Laureins en Kaprijke.

Een tiny house is al enkele jaren een gekend begrip. Wil je groots wonen op een minimale oppervlakte? Wij bouwen een luxe tiny house op maat van jouw wensen en leven. Altijd gerealiseerd met de beste materialen én volledig ingericht. Klaar om je intrek te nemen in je eigen tiny house?

Prefab tiny house om in te wonen.

Bij Woodsome zijn we goed met hout. Het vormt dan ook de basis van jouw tiny house. We matchen jouw noden met een optimale indeling. Slapen bovenop de keuken? Gezellig chillen in een zitput? We benutten elke vierkante centimeter zodat jij alles uit je prefab tiny house haalt.
Alle gebruikte materialen zijn hoogkwalitatief en duurzaam. Je tiny house na een tijdje ergens anders installeren of het regelmatig verplaatsen voor de vakantie? Geen probleem! Dankzij de Woodsome kwaliteit kom je overal in alle rust thuis met je tiny house. Ook als (tijdelijke) zorgwoning in je tuin is een tiny house de ideale oplossing!

Productief werken in een tiny house.

Een tiny house als stijlvol thuiskantoor, je ziet het steeds meer! Wij richten je tiny house volledig op maat in. Van bureautafel met zicht op de tuin tot brainstormhoek met comfortabele sofa, dit wordt ongetwijfeld je favoriete werkplek. Bovendien zorgen we ervoor dat de uitstraling van je prefab tiny house mooi blendt met de omgeving. Een houten afwerking voor een plek in de natuur? It’s a match!

Luxe tiny house in Evergem waarin je volop ontspant.

Een luxe tiny house is de ideale manier om je leefruimte uit te breiden zonder ingrijpende werken te doen aan je bestaande woning. Een bijzondere plek voor diners onder vrienden, een fijn salon midden in ’t groen, een aparte speelruimte voor de kids, … een tiny house kent duizend-en-één invullingen. Jouw wensen vormen altijd de basis voor een luxe tiny house dat klopt tot in het kleinste detail!

Elk tiny house wordt zorgvuldig vervaardigd in ons atelier te Lendelede. De levering en plaatsing verzorgen we graag in Evergem en Ertvelde, Sleidinge, Kluizen. Eeklo. Assenede en Boekhoute, Bassevelde, Oosteeklo. Zelzate. Sint-Laureins en Sint-Jan-in-Eremo, Sint-Margriete, Waterland-Oudeman, Watervliet. Kaprijke en Lembeke.

Jouw tiny house op maat in Evergem, Eeklo, Assenede, Zelzate, Sint-Laureins en Kaprijke?