Stijlvol houten tuinhuis

in Tielt, Wingene, Meulebeke, Dentergem, Pittem en Ruiselede.

Zeg niet zomaar ‘houten tuinhuis’ tegen een Woodsome creatie. Onze houten tuinhuizen met overkapping combineren kwaliteit, duurzaamheid en stijl met een scherpe prijs. Jij kiest het model en de houtsoort, wij zorgen voor een onberispelijke afwerking!

Waarom een houten tuinhuis met overkapping?

Een houten tuinhuis met overkapping vindt het perfecte evenwicht tussen functionaliteit en comfort. Er is voldoende bergruimte om al je tuinmateriaal netjes te stockeren. Onder de overkapping wordt het dan weer heerlijk toeven op zonnige zomerdagen. Apero time!

Houten tuinkamer plaatsen in omgeving Tielt.

We ontwikkelden een houten tuinhuis in drie modellen, telkens verkrijgbaar in verschillende standaardmaten. Zo is er altijd een houten tuinhuis met overkapping dat bij jouw wensen aansluit.

Onze kant-en-klare tuinhuizen komen tot stand in ons atelier in Lendelede. Handige DIY-ers kunnen deze zelf opbouwen, maar we raden toch aan om het altijd onder begeleiding van een schrijnwerker te installeren.

Je kunt ook steeds een beroep doen op onze ervaren plaatsingsdienst voor de installatie van je Woodsome tuinhuis in Tielt en Aarsele, Kanegem, Schuiferskapelle. Wingene en Zwevezele. Meulebeke. Dentergem en Markegem, Oeselgem, Wakken. Pittem en Egem. Ruiselede. Zo geniet je in geen tijd van jouw houten tuinkamer!

Naast onze standaardmodules kunt u ook op onze expertise rekenen bij het uitwerken van een bijgebouw op maat.

Kant-en-klaar tuinhuis van topkwaliteit.

Kant-en-klaar tuinhuis? Jazeker! Maar onze expertise in maatwerk is voelbaar in elk facet. Je kunt kiezen uit 5 thermisch behandelde houtsoorten – goed voor 30 jaar houtgarantie. Dankzij de kaders met een CLS van 9 cm kun je de houten tuinkamer achteraf nog isoleren. Een grote plus om later eventueel extra comfort te integreren!

Ook aan de afwerking van je kant-en-klaar tuinhuis besteden we veel aandacht. Het dak is opgebouwd uit OSB-platen en kwalitatief EPDM. Daarnaast is de deur standaard ingewerkt. Of je nu landelijk woont of houdt van modern, een houten tuinhuis met overkapping van Woodsome geeft elke tuin een stijlvolle toets.

Een kant-en-klaar tuinhuis bestellen in Tielt, Wingene, Meulebeke, Dentergem, Pittem en Ruiselede?