Algemeen schrijnwerk

in Zonnebeke, Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde.

Of het nu om houtskeletbouw of daktimmerwerken gaat, meesterlijk houtwerk is altijd onze belofte. We zetten onze jarenlange ervaring en tomeloze passie voor hout in om je te voorzien van hoogkwalitatief schrijnwerk. Altijd op maat en tot in de puntjes afgewerkt.

Kwalitatief schrijnwerk in elk project.

Grote renovatie van een charmante hoeve? Of strak schrijnwerk in een moderne nieuwbouw? Onze expertise tilt elk project naar een hoger niveau. Ons hout is hoogkwalitatief, net zoals het werk van ons ervaren team. We bereiden alle schrijnwerk voor in ons atelier te Lendelede en zorgen ter plaatse voor een minutieuze installatie en precieze afwerking.

Van nieuwe ramen tot daktimmerwerken in Zonnebeke.

Onze expertise in houten schrijnwerk reikt ver. We nemen elk type gebouw onder handen met nieuwe ramen, stijlvolle gevelbekleding, … maar even goed zorgen we voor een mooi hardhouten terras of een bijgebouw op maat.

Ook daktimmerwerken voor platte en hellende daken nemen we graag voor onze rekening. Een uitdagende renovatie van een eiken gebinte? Let’s go! Ook voor een opbouw of aanbouw mag je op onze knowhow rekenen. Wist je trouwens dat we meteen ook de dakisolatie kunnen verzorgen?

Onze schrijnwerkers voeren meesterlijk houtwerk uit in Zonnebeke en Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde.

Houtskeletbouw en massieve houtbouw.

Houtskeletbouw is duurzaam in elke betekenis. Het is een ecologische manier van bouwen en met kwalitatief hout krijg je bovendien een uiterst duurzaam resultaat. Ook bij renovaties is houtskeletbouw een populaire keuze. Het lichte gewicht en de wendbaarheid zitten er vast voor iets tussen! Houtskeletbouw kan perfect op een ondergrond met een beperkte draagkracht of een bestaand gebouw.

Ook massieve houtbouw scoort hoog op vlak van duurzaamheid. We maken wanden, vloeren en daken uit hout en plaatsen ze in grote elementen. Zo verloopt massieve houtbouw niet alleen vlot, het zorgt ook voor een authentiek én hoogkwalitatief resultaat!

Op zoek naar een houten bijgebouw? Neem eens een kijkje bij onze standaardoplossingen of kies voor een concept op maat!

Jouw schrijnwerk onder handen nemen in Zonnebeke, Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde?