Houten bijgebouw op maat

in Brugge, Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Jabbeke en Damme

Van unieke poolhouse in de tuin tot praktische home office, een houten bijgebouw kan veel functies vervullen. De Woodsome touch? Ongetwijfeld de mix van een krachtig totaalconcept en hoogkwalitatieve materialen. Duurzaam in ieder facet, stijlvol op elk vlak.

Poolhouse of zorgwoning in de tuin?

We zorgen voor een houten bijgebouw op maat van je leven. Een poolhouse om fijne zomeravonden extra cachet te geven, een zorgwoning in de tuin om je ouder(s) te helpen, een home office om in opperste concentratie te werken met zicht op de tuin, … Wij gaan voor een concept dat aan al je wensen voldoet.

Houten bijgebouw, op maat gemaakt, geplaatst in regio Brugge.

Alles start met jouw verhaal! Daarom komen we graag ter plaatse om te zien waar je houten bijgebouw moet komen, maar ook om je noden en verwachtingen in detail te bespreken. We adviseren je met plezier over de ideale indeling. Kleine ruimtes optimaal indelen? Da’s de forte van Woodsome!

Op de tekentafel van onze architecten krijgt je houten bijgebouw vorm. Natuurlijk hebben we veel aandacht voor de inplanting in de tuin, maar ook het interieur van je bijgebouw werken we helemaal op maat uit. In 3D-visuals komt het ontwerp tot leven.

Liever een kant-en-klaar bijgebouw in je tuin integreren? Ontdek hier onze standaardmodules.

Duurzaamheid meets klasse .

De houten bijgebouwen komen tot stand in ons atelier in Lendelede. We plaatsen ze vakkundig in Brugge en Koolkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis, Dudzele, Lissewege. Knokke-Heist en Knokke, Westkapelle, Heist, Ramskapelle. Oostkamp en Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme. Beernem en Oedelem, Sint-Joris. Jabbeke en Snellegem, Stalhille, Varsenare, Zerkegem. Damme en Hoeke, Lapscheure, Moerkerke, Oostkerke, Sijsele. Bij de plaatsing hebben we aandacht voor alle elementen. We voorzien leidingen voor het sanitair, installeren een keuken, … Zo wordt je houten bijgebouw op maat echt een verlengstuk van je woning.

Bovendien kiezen we heel bewust voor duurzame materialen. Thermisch behandelde houtsoorten, kwalitatief EPDM op het dak, stijlvolle natuursteen als vloerbekleding of sterke maatkasten, kwaliteit staat altijd voorop. We willen immers dat je voor de volle 100% kunt genieten van je poolhouse, aangenaam kunt werken in je home office of je ouder(s) een fijne oude dag kunt laten beleven in de zorgwoning in je tuin.

Op zoek naar een houten bijgebouw in Brugge, Knokke-Heist, Oostkamp, Beernem, Jabbeke en Damme?